Vakgebieden

Keukens

De volledige realisatie van uw keuken neemt LCI op zich. Indien nodig breken we ook uw oude keuken uit. Een kleine aanpassing aan uw leidingwerk, een sterk staaltje maatwerk of de finishing touch aan uw keuken. LCI doet alles zelf zodat u nog jarenlang kookplezier aan uw keuken hebt.

Dit gekoppeld aan Belgische topkwaliteit van FRAKO keukens, waar lakwerk, fineer of laminaat door middel van de nieuwste technieken worden geproduceerd en afgewerkt. Kortom, LCI bouwt jouw betaalbare droomkeuken met een oog op hoogstaande details.

Badkamers

LCI maakt uw droombadkamer waar! Bij ons kan u terecht voor de volledige realisatie van uw badkamer. Indien nodig breken wij ook uw oude badkamer uit.

Wij plaatsen alle leidingen en plaatsen alle badkamermeubels die u wenst. Steeds zorgt LCI voor een perfecte afwerking van het eindresultaat.

LCI bezit niet over een eigen toonzaal. Mocht u graag de gebruikte materialen willen bekijken, kan u steeds terecht in de toonzaal van LCI partner - Desco keukens

Dressings

LCI realiseert niet enkel uw dressing op maat, wij ontwerpen deze ook naar uw wensen. Heb je reeds een eigen idee voor een dressing? Dan ontwerpen wij deze in co-creatie met u.

Een goed ontworpen dressing zorgt ervoor dat je geen verlies hebt in ruimtes en dat uw kasten groter en stijlvoller ogen.

Het gebruik van diverse houtsoorten, glas en spiegels behoort eveneens tot de opties. Bovendien zorgen wij steeds voor de passende verlichting voor uw kasten, wat zorgt voor een schitterend geheel.

Totale renovatie

Een totale renovatie van uw woning kan veel zorgen en stress met zich meebrengen. LCI is thuis in alle vakgebieden en creëert een volledig nieuw interieur naar uw wensen.

Parketvloeren

Zowel in een moderne woning als in een klassiek of rustiek interieur biedt een houten vloer een extra troef aan gezelligheid en comfort.

LCI neemt niet enkel de plaatsing op zich, wij helpen u ook bij de keuze naar een mooie en geschikte houten vloer die past bij uw interieur.

Haarden

LCI installeert een passend haardmeubel bij jouw interieur. Een goede haard houdt het niet alleen lekker warm in de winter maar is ook het hele jaar door in harmonie met je interieur.